(EN) Restyling

Verkoopwagen aan vernieuwing toe?
Starten met een Food Truck?
Verkoopluik monteren in een bestaande bus?
Anders zijn dan anderen?


Denk dan eens aan restyling van uw verkoopwagen/retro bus/Food Truck/enz. 

Uitstraling is de eerste indruk die een klant van u krijgt. Deze eerste indruk moet goed zijn om de klant enthousiast te maken. Daarom is het belangrijk om na te denken of de uitstraling van uw wagen up to date, aantrekkelijk en onderscheidend is. Op dit vlak valt vaak veel vooruitgang te boeken of het biedt mogelijkheden waaraan u nog niet heeft gedacht.

Wij kunnen u hierbij helpen. Uw verkoopwagen/retro bus/ Food Truck wordt bij ons glansrijk gerestyled. Wij zorgen dat u als klant op en top tevreden uw werk kunt doen.

(EN) Onderhoud

Het is belangrijk dat een verkoopwagen of aanhangwagen technisch goed is omdat:
- deze op de openbare weg wordt gebruikt.
- u moet er uw geld mee verdienen
- een goed onderhouden verkoopwagen/aanhangwagen heeft een langere levensduur.

Daarom bevelen wij u aan om jaarlijks onderhoud aan uw verkoopwagen en alle andere aanhangwagens te laten uitvoeren. Bij ons kunt u terecht voor alle merken verkoopwagens, marktwagens en overige aanhangwagens. Wij checken de verkoopwagen of aanhangwagen aan de hand van een uitgebreide checklist.


Voordat wij de geconstateerde punten verhelpen krijgt u vooraf een prijsopgave. U weet dan precies waar u aan toe bent.

Is de verkoopwagen of aanhangwagen weer in goede staat, dan plakken wij de keuringssticker op het kontje van de wagen en ontvangt u van ons het keuringsrapport. Wij willen dat onze klanten met plezier werken zonder dat ze worden opgehouden door technische mankementen.